לקצוץ? למה להתאמץ כשאפשר פשוט
להכניס עלים שלמים של התבלין הרצוי
(נענע, אורגנו, בזיליקום וכו') ישירות אל
המטחנה, לסובב ולקבל את העלים
קצוצים דק דק בצידה השני.
אם עד היום נתקלתי במטחנות לתבלינים
ועשבי תיבול יבשים, הנה המצאה חדשה
ומוצלחת ,מחליפים את הקיצוץ בסכין
במטחנה שטוחנת בקלות רבה עשבי
תיבול טריים בגודל הרצוי.
קוצץ שום ועשבי תיבול.מכניסים את הירק
למיכל מחברים את הבסיס על ידי סיבוב.
פעולת הקיצוץ נעשית על ידי לחיצות על
החלק העליון.הלהב מסתובב וקוצץ.
בטוח לשימוש במדיח כלים.
גודל 7*16 ס"מ.
סרטון להמחשה: