האם לא התעייפתם מקילוף הביצה בידיים?
האם לא נמאס לנקות את כל הלכלוך שאחריי?
האם הקילוף תמיד מצליח כך שאתם לא מקטינים
את הביצה עצמה? האם אתם לא מבזבזים זמן
מיותר על קילוף של כמה ביצים כאשר אתם
מעוניים ליהנות ממטעמי ביצים וסלטים שונים?
חייבת להיות דרך אחרת לעשות זאת נכון !
מהיום תוכלו ליהנות ממגוון מטעמי ביצים
וסלטים ע"י קילוף ביצה שלוקח שניה אחת !
שלב א
יש לקרר היטב את הביצים בעזרת מים קרים
שלב ב
ביצה חור בצידה ה"שפיצי" של הביצה בעזרת
הפין בחלקו העליון של בסיס המתקן ושבירת
הקצה הרחב של הביצה על גבי שולחן העבודה
שלב ג
יש להניח את הביצה כאשר החלק ה"שפיצי" מופנה
כלפי מעלה וללחוץ על חלקו העליון של מתקן
הקילוף ו.... הביצה מקולפת בקלות.... .
סרטון להמחשה: